Home CIS-registratie Autoverzekering afsluiten

Kan ik een autoverzekering afsluiten met een CIS-registratie?

Ja, met een CIS-registratie kunt u alsnog een autoverzekering afsluiten. De kans is echter groot dat dit niet bij een reguliere verzekeringsmaatschappij kan. De meeste verzekeraars weigeren personen met een CIS-registratie, omdat ze vinden dat deze een te hoog risico vormen. Daarom hebben verzekeraars een maatschappij speciaal voor het verzekeren van bijzondere risico’s opgericht.

Daarom hebben ze een verzekeringsmaatschappij opgericht, speciaal voor het verzekeren van bijzondere risico’s. Zo kunt u met een CIS-registratie gelukkig alsnog een autoverzekering afsluiten.

Autoverzekering afsluiten met een CIS-registratie bij een reguliere verzekeringsmaatschappij

Verzekeraars kijken altijd naar het risico dat ze lopen. Het gaat vooral om het risico dat er schade ontstaat en ze dus een schadevergoeding moeten uitkeren. Als iemand een hoog risico vormt, dan staan er voorwaarden tegenover het afsluiten van een verzekering. Dit kan bijvoorbeeld een hogere premie of uitsluiting van dekking in bepaalde situaties zijn. Ook kan het betekenen dat uw verzekering geweigerd wordt.

Betekent een CIS-registratie dan dat u nooit meer een autoverzekering bij een reguliere maatschappij kunt afsluiten? Nee, zodra uw CIS-registratie is verwijderd kunt u weer een verzekering bij een reguliere verzekeringsmaatschappij afsluiten. Het verschilt per soort melding wanneer dit is. Een melding van verzekeringsfraude blijft het langst staan, namelijk 8 jaar. Een maluspositie (negatieve schadevrije jaren) verdwijnt na 15 maanden. Alle overige meldingen blijven meestal 3 of 5 jaar staan.

cis-registratie autoverzekering afsluiten

Auto verzekeren met een CIS-registratie: De Vereende

Speciaal voor het verzekeren van bijzondere risico’s is verzekeringsmaatschappij De Vereende opgericht. Vanwege hun ruime acceptatiebeleid is de kans groot dat uw verzekeringsaanvraag geaccepteerd wordt. Zo kunt u met een CIS-registratie toch altijd een autoverzekering afsluiten. Er zijn wel een aantal kosten waar u rekening mee moet houden:

  • U moet drie maanden premie vooruit betalen
  • De premie ligt hoger dan bij reguliere verzekeringsmaatschappijen
  • U moet een waarborgsom betalen

De Vereende autoverzekering afsluiten? Bereken uw premie!

Autoverzekering afsluiten met een CIS-registratie

Een autoverzekering afsluiten met een CIS-registratie? Dat kan gemakkelijk via GeenNee.nl. Het liefst brengen we u natuurlijk onder bij een reguliere verzekeringsmaatschappij. Lukt dat echt niet? Dan kunt u via ons altijd een autoverzekering afsluiten bij verzekeringsmaatschappij De Vereende. Bij ons kunt u gemakkelijk een indicatie van de premie voor uw autoverzekering bij De Vereende berekenen.

Heeft u nog vragen of wilt u even overleggen met een van onze verzekeringsspecialisten? Neem dan vooral contact met ons op. U kunt u bereiken op telefoonnummer 088 – 688 37 00. Maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00 zitten wij klaar om uw telefoontje te beantwoorden! U kunt ons ook een bericht sturen via WhatsApp, Messenger of e-mail.

Bereken direct de premie voor uw autoverzekering via De Vereende!

Voor een berekening van de premies hebben we de postcode van de hoofdbestuurder nodig. Bij particulier gebruik dient de jongste bestuurder woonachtig te zijn op het zelfde adres als de aanvrager. Bij zakelijk gebruik kunt u hier de postcode van het bedrijf invullen.
In twee minuten geregeld

Nooit onderverzekerd

Stel zelf je pakket samen

Een breed aanbod

Wij vergelijken alle verzekeraars voor jou, scheelt weer tijd

Hulp van onze experts

Kom je er niet uit? Onze experts staan altijd klaar om je te helpen

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00.

neem contact op