Geennee altijd verzekerd
Home De Vereende

De Vereende verzekeringen

Bereken online de premie! Auto, scooter, woonpakket en veel meer…

Bereken de premie

Verzekeren lukt niet?

Wij hebben altijd mogelijkheden

Geennee is gespecialiseerd.

Wij zoeken altijd naar een oplossing

Bijzondere risico's.

Bijzondere risico's

Alles over de Vereende verzekeringen

De Vereende verzekeringen (Voorheen Rialto Verzekeringen) is de maatschappij die bijzondere risico’s wel wil verzekeren daar waar reguliere maatschappijen afhaken. Hierbij moet u voornamelijk denken aan personen die bij reguliere maatschappijen niet meer welkom zijn door:

  • Veel schades hebben gereden of veroorzaakt
  • Achterstand hebben met de premie betaling
  • Strafrechtelijk zijn veroordeeld
  • Rijontzegging hebben gehad
  • Fraude hebben gepleegd

De Vereende zal de verzekering altijd accepteren alleen de premie ligt hoger dan bij de reguliere verzekering. Ook heeft u vaak een eigen risico bij een WA-dekking Dit eigen risico moet samen met de premie vooraf worden voldaan.

De vereende

De Vereende autoverzekering

U heeft een prachtige auto. Die wilt u natuurlijk goed verzekeren. Maar, u heeft nogal wat pech gehad in het verleden. En helaas bent u daarbij wel eens met justitie in aanraking gekomen. Of u heeft een schitterende motor, maar u heeft de verzekeringspremie niet altijd op tijd betaald. De meeste verzekeraars accepteren u daarom niet door uw (verzekerings-)verleden. Of zij vinden uw motorrijtuig een te groot risico. Soms loopt u zelfs tegen een combinatie van die twee aan. Dan kunt u wél bij de Vereende terecht.

De Vereende aansprakelijkheidsverzekering

Met de aansprakelijkheidsverzekering van de Vereende bent u verzekerd tegen schade die u per ongeluk veroorzaakt aan een ander. Of aan spullen van een ander. Hoe kunt u zicht verzekeren:

• aansprakelijkheid voor u alleen
• De aansprakelijkheid voor u en uw gezin. Ook uw kinderen die op kamers wonen voor hun studie kunt u verzekeren. Zelfs uw huisdieren! Als zij per ongeluk schade veroorzaken, dan is dat gedekt.

De Vereende inboedelverzekering en opstalverzekering

De Vereende is een bijzondere verzekeraar voor bijzondere risico’s. Zo kan iedereen, die geen inboedel- of opstalverzekering bij een andere verzekeraar kan sluiten, in aanmerking komen voor een verzekering van de Vereende. Óók wanneer u:

• in korte tijd veel schade heeft gehad;
• zijn of haar premies niet heeft betaald;
• fraude heeft gepleegd;
• een strafrechtelijk verleden heeft

Over het algemeen geldt dat als een andere verzekeraar het risico te ‘groot of te zwaar’ vindt, de Vereende graag op zoek gaat naar een verzekeringsmogelijkheid.

De Vereende berekenen en afsluiten bij Geennee.nl

Het is niet mogelijk om rechtstreeks een verzekering af te sluiten bij De Vereende. Dit is mogelijk via een tussenpersoon zoals Geennee.nl

Als eerste in Nederland is het mogelijk om bij Geennee.nl online een indicatiepremie te bereken voor het De Vereende tarief. Bereken online de premie voor een De Vereende en sluit de verzekering direct af.

Al meer dan 110 jaar helder, transparant & eerlijk advies

Voor meer dan 800.000 klanten verzorgen we helder, transparant & eerlijk advies.
8.3
Op basis van 3697 beoordelingen 93% beveelt ons aan.

Wij pluizen de kleine lettertjes voor je uit

“We brengen transparantie in de verzekeringsmarkt en pluizen de kleine lettertjes voor je uit zodat je verzekerd bent van een goede verzekering.”

foto Laura

Laura - Expert verzekeringen

Al jaren expert verzekeringen

Achtergrond expert foto Laura
Achtergrond afbeelding

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00.

neem contact op