Als wanbetaler geen verzekering kunnen afsluiten: wat moet ik doen?

Een verzekering afsluiten als u geregistreerd staat als wanbetaler kan behoorlijk lastig zijn. Veel reguliere verzekeringsmaatschappijen zullen uw aanvraag weigeren, omdat zij vinden dat u een te groot risico vormt. Gelukkig kunt u altijd nog terecht bij verzekeringsmaatschappij De Vereende. Wij leggen u hier uit hoe u als wanbetaler alsnog een verzekering kan afsluiten bij De Vereende.

De Vereende – verzekeraar voor onverzekerbare risico’s en bijzondere gevallen

De Vereende is speciaal opgericht voor het verzekeren van onverzekerbare risico’s en bijzondere gevallen. Hierbij kunt u denken aan het verzekeren van personen die geregistreerd staan vanwege wanbetaling, fraude of een maluspositie. U kunt ook terecht bij De Vereende voor het verzekeren van een risicovol evenement of een bijzonder voertuig.  De Vereende heeft een ruimer acceptatiebeleid dan de meeste reguliere maatschappijen. Hierdoor zullen ze uw aanvraag sneller accepteren. Overigens heeft ook De Vereende geen acceptatieplicht. Zij mogen u dus, om wat voor reden dan ook, alsnog weigeren.

Geregistreerd als wanbetaler? Sluit een verzekering af via Alpina

Heeft u als wanbetaler problemen met het afsluiten van een verzekering? Via Alpina kunt u zonder problemen alsnog een verzekering afsluiten. U kunt bij ons, als enige partij in heel Nederland, een indicatie van uw premie bij De Vereende berekenen. Het gaat hier wel om een indicatie, het is geen definitieve berekening. De Vereende levert maatwerk en beoordeelt daarom elke aanvraag individueel. Na het indienen van uw verzekeringsaanvraag zullen ze u een definitieve berekening sturen.

Met vragen kunt u altijd bij ons terecht. Onze verzekeringsspecialisten zitten van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00 voor u klaar. Zij hebben verstand van zaken en kunnen u daarom altijd van het juiste advies voorzien. U kunt ons telefonisch bereiken op telefoonnummer 088 – 688 37 00. U kunt ons natuurlijk ook altijd een bericht sturen via Messenger, WhatsApp of e-mail. Wij proberen uw vraag altijd zo snel mogelijk te beantwoorden!

Bereken online de premie voor uw verzekering

Hoe doen wij het?

Laatst geüpdatet: 10-05-2022

Financieel zeker.

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00.

neem contact op