Hoe kan ik een verzekering afsluiten na royement?

Na royement kan het soms lastig zijn om opnieuw een verzekering af te sluiten bij een reguliere verzekeringsmaatschappij. Gelukkig is een verzekering afsluiten niet onmogelijk, want u kunt altijd terecht bij verzekeringsmaatschappij De Vereende. Deze verzekeringsmaatschappij specialiseert zich in bijzondere risico’s en accepteert in principe iedereen. Wij vertellen u hoe u een verzekering kunt afsluiten na royement.

Waarom is het zo moeilijk om een verzekering af te sluiten na royement?

Een verzekering afsluiten na royement is vaak moeilijk, omdat verzekeraars altijd kijken naar het risico dat ze lopen. Bent u geroyeerd wegens fraude, wanbetaling of te veel schadeclaims? Dan is het risico voor veel reguliere verzekeringsmaatschappijen te groot. Daarom willen ze u in dat geval vaak niet verzekeren. U kunt dan eigenlijk alleen nog terecht bij verzekeringsmaatschappij De Vereende. De Vereende specialiseert zich in bijzondere risico’s en schades op verzekeringsgebied. Ze hebben een ruimer acceptatiebeleid dan reguliere verzekeringsmaatschappijen en accepteren in principe iedereen.

Verzekering afsluiten na royement: wat zijn de kosten?

Het afsluiten van een verzekering na royement brengt wel een aantal extra kosten met zich mee, namelijk:

  • Een hogere premie dan bij reguliere verzekeringsmaatschappijen
  • U moet drie maanden premie vooruit betalen
  • Een waarborgsom

Bij verzekeringen geldt altijd: hoe hoger het risico, hoe hoger de premie. Dit is ook het geval bij De Vereende. Het risico is voor hen hoger dan normaal, vandaar dat de premie ook hoger is.

Daarnaast moet u bij het afsluiten van een verzekering drie maanden premie vooruit betalen, ook wanneer u kiest voor maand betaling in plaats van betaling per kwartaal, halfjaar of jaar. Dit is om misverstanden te voorkomen. Het kan namelijk voorkomen dat, bij het aangaan van de verzekering, de nota voor de volgende maand al is verstuurd naar bestaande verzekeringshouders. Als nieuwe verzekeringsnemer zult u deze nota niet hebben gekregen. Om te voorkomen dat u hierdoor te boek komt te staan als wanbetaler, betaalt u de eerste drie maanden alvast vooruit. Na deze drie maanden kunt u er ook voor kiezen om de premie per maand te betalen.

Tenslotte moet u in de meeste gevallen een waarborgsom betalen. Betaalt u de verzekeringspremie niet op tijd? Dan gebruikt de verzekeraar deze waarborgsom om de niet-betaalde premie mee te verrekenen. Wanneer u elke maand op tijd uw premie betaalt, krijgt u de waarborgsom bij het beëindigen van de verzekering weer terug.

De Vereende autoverzekering afsluiten? Bereken uw premie!

royement verzekering afsluiten

Verzekering afsluiten na royement? Bij Geennee.nl helpen wij u graag!

Wilt u weer een verzekering afsluiten na royement? Wij helpen u graag! Onze missie is in eerste instantie om u verzekerd te krijgen een reguliere verzekeringsmaatschappij. Wij zijn constant op zoek naar maatschappijen die u in uw situatie tegen de reguliere tarieven willen accepteren. Is het echt niet mogelijk? Dan werken wij samen met De Vereende om u alsnog goed verzekerd te krijgen. Het voordeel is dat u bij ons, als enige in heel Nederland, direct online een premie kan berekenen voor uw verzekering bij De Vereende!

U kunt altijd contact met ons opnemen om uw vragen te stellen of om iemand mee te laten kijken bij het afsluiten van een verzekering. Samen zorgen we ervoor dat u goed verzekerd bent. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over eventuele risico’s. U kunt ons bellen op telefoonnummer 088 – 688 37 00, of ons een berichtje sturen via de chat, WhatsApp of Messenger.

Bereken online de premie voor uw verzekering

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00.

neem contact op